Bedrijfsmassages

Beeldschermwerk en het veelvuldig in dezelfde werkhouding zitten kan spierspanning en andere klachten veroorzaken. Daarnaast vergt stress ook veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn als we ons daar bewust van zijn en regelmatig ontspannen.
Doen we dat niet, dan kunnen werkdruk, stress of een verkeerde houding leiden tot verzuim en klachten zoals hoofdpijn, spierpijn, een stijve nek of schouders, concentratieproblemen, rugklachten, pijnlijke gewrichten en RSI.

Massage heeft een positief effect op de gezondheid en arbeidsbeleving van uw medewerkers. Het biedt fysieke en mentale ontspanning en het geeft uw werknemers een gevoel van aandacht en waardering.
Op de langere termijn hebben massages ook een preventief effect, doordat klachten en verzuim als gevolg van spanning en stress voorkomen kunnen worden. Door een massage wordt een medewerker zich meer bewust van zijn of haar conditie en werkhouding, waardoor hij of zij in staat is vroegtijdig overbelasting te signaleren en hierop te anticiperen.

Elke werkgever weet dat verzuim van zijn werknemers veel geld kost. Preventie en vitaliteit zijn belangrijke items.
Bedrijfsmassages zorgen voor energieke en tevreden werknemers én besparen u geld door minder verzuim. Het mes snijdt aan twee kanten.

Stoelmassage

De bekendste vorm van bedrijfsmassage is de stoelmassage.
Een standaard stoelmassage is een korte, ontspannende en tegelijk activerende massage. De massage is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage (acupressuur).
De massage wordt over de kleding heen gegeven op hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen en heupen. Er wordt geen olie gebruikt.
Tijdens de massage oefent de masseur druk uit op een groot aantal acupressuurpunten. De bloedsomloop en de energiebanen worden hierdoor gestimuleerd.
De cliënt kan ontspannen zitten in een speciaal voor deze massage ontworpen stoel.
Naast het ontspannende en opfrissende effect is stoelmassage bij frequente toepassing ook heel effectief bij mensen met beginnende (werk gebonden) klachten.
Coresse stoelmassages worden verzorgd door een erkende massagetherapeut en niet door een masseur. Coresse stoelmassage staat voor masseren met ruimte voor bewustwording, even stil staan in de vaak hectische wereld waarin we leven.

Een Coresse stoelmassage is verfrissend voor lichaam en geest!

De kosten van stoelmassages mogen onder bepaalde voorwaarden volledig als bedrijfskosten worden opgevoerd.
Lees meer hierover op de site van de belastingdienst:

Een stoelmassage of reflexzonemassage kunt u onder de volgende voorwaarden onbelast ter beschikking stellen:

Naast stoelmassages bieden we ook hoofdmassages en voetreflexmassages aan. Bij al deze massages hoeft de kleding niet uit, wat drempelverlagend zal werken.
Coresse biedt u ter kennismaking gratis en vrijblijvend een aantal massages aan. We kunnen er namelijk veel over vertellen, maar voelen en ervaren zal u en uw medewerkers waarschijnlijk veel meer zeggen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een passende aanbieding. We komen ook graag bij u op bezoek om ter plekke de mogelijkheden te bespreken.


  
© 2024 Coresse | alle rechten voorbehouden | webdesign: Web & Print Varsseveld